Kaksi kovaa koitosta, runkosarjan päätös ja suoran putoamisen uusintaottelu on nyt takana KaMan osalta takana. Kankaanpään Mailalla on kuitenkin vielä yksi rasti sarjapaikan säilytyksessä, superpesiskarsinnat.

KaMan vastustajana karsinnoissa on Ykköspesiksessä toiseksi sijoittunut Siilinjärven Pesis. Superpesiskarsinnat pelataan paras viidestä- systeemillä.

Kotiyleisön nettiradio on mukana sarjan ratkaisuhetkistä lähtien. Ensimmäinen lähetys Siilinjärven Mantulta kuullaan kolmannesta osaottelusta keskiviikkona 30.8 kello 16.50 alkaen. Muistattehan, että arkipelit alkavat tuolloin jo kello 17!

Kotiyleisö on myös mukana mahdollisessa viidennessä ottelussa. Tuolloin mahdollinen ottelu pelataan sunnuntaina 3. syyskuuta kello 16 ja lähetys Mantulta alkaa tuolloin 15.50.

Karsintaotteluita on mahdollisuutta kuulla myös Radio Kuopion taajuuksilta. Asema lähettää SiiPen vierasottelut Kankaanpäästä sunnuntaina 27.8 sekä mahdollisen neljännen karsintaottelun lauantaina 2.9. Radio Kuopio kuuluu myös netin välityksellä osoitteessa http://www.radiokuopio.fi/

Superpesiskarsinnat Kotiyleisön nettiradiotaajuudella:

Ke 30.8              Siilinjärven Pesis                         -                          Kankaanpään Maila 17.00

Su 3.9                Siilinjärven Pesis                         -                          Kankaanpään Maila 16.00 Mahdollinen 5. ottelu